Neighbourly

/blog/starbucks-ondersteunt-lokale-projecten-met-de-redcupcheer-campagne

Starbucks ondersteunt lokale projecten met de #redcupcheer campagne

10 november 2015
Dit jaar, in de periode rondom de feestdagen, ondersteunt Starbucks Nederland acht lokale projecten met een financiële bijdrage. En het publiek mag bepalen hoe de financiering toegekend wordt.

Elk deelnemend project ontvangt een donatie van €750 of €1500. De hoogte van de donatie hangt af van de hoeveelheid digitaal rumoer waar een project voor zorgt op nbrly.nl en Twitter tussen 16 November en 6 December. Als je jouw goede doel wil registeren om aan deze actie deel te nemen, klik dan hier om aan te sluiten bij neighbourly. Als je account eenmaal ingesteld is, maak dan een project aan met de volgende verwijzing ‘RedCupCheer’.

De plaatsen voor de Red Cup Cheer campagne zijn nu vol. De lijst van de deelnemende projecten is te zien onder de tab 'projecten die wij steunen' op de Starbucks Red Cup Cheer pagina. Supporters kunnen vanaf maandag 16 November hun favoriete project steunen door het project te volgen op de projectpagina op nbrly.nl of de naam van het goede doel te tweeten in combinatie met de hashtag #redcupcheer.

Get ready for some cheering!