Neighbourly

/blog/nederland-wordt-de-eerste-internationale-vestiging-van-neighbourly

Nederland wordt de eerste internationale vestiging van Neighbourly

10 november 2015
Lokale experts bundelen hun krachten om Neighbourly te lanceren in Nederland

Bristol, UK and Utrecht, NL, 9 September 2015Neighbourly.com – het sociale netwerk dat lokale projecten verbindt met bedrijven die het verschil willen maken – heeft aangekondigd plannen te hebben om uit te breiden naar Nederland. Een gespecialiseerd team, gevestigd in Utrecht, zal Neighbourly Nederland B.V. oprichten, opbouwen en laten groeien door gebruik te maken van een lokale versie van het Neighbourly platform – deze versie zal dit jaar gelanceeerd worden op www.nbrly.nl.

De eerste stap richting het buitenland vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in de expansie strategie en maakt van Nederland de eerste vestiging van Neighbourly buiten het Verenigd Koninkrijk.

De dagelijkse operationele zaken van Neighbourly in Nederland zullen door Berend Maten geleid worden. Berend heeft een succesvol track-record die bij het opzetten en runnen van maatschappelijke projecten. Daarnaast heeft hij een uitgebreide achtergrond in IT-gerelateerde bedrijven.

Maten wordt ondersteund door Dirk van der Beek, een expert op het gebied van merken met een doel en medeoprichter van Innate Motion, een toonaangevende maatschappelijk verantwoorde internationale consultancy organisatie. Xander Coolen, mede-oprichter van De Hollandsche Meesters, brengt een schat aan ervaring in in het beheren van de marketing en het verkopen van technologie van social media aan bedrijven in Nederland.

Berend Maten, Algemeen Directeur Neighbourly Nederland B.V. reageert: “Nederlandse bedrijven hebben lang begrepen dat het maken van een commitment met de samenleving essentieel is. Het bijdrage aan burgerschap zit diep geworteld in Nederlandse bedrijven, maar er is een beperkte toegang tot een platform waarbij bedrijven geholpen kunnen worden met de verbinding aan goede doelen en waar zij lokale projecten kunnen helpen om succesvol te laten zijn. Nederland heeft Neighbourly nodig.”

Luke McKeever, Uitvoerend Voorzitter van Neighbourly voegt toe: “Dit is een belangrijke mijlpaal in de groei van Neighbourly. Het Nederlandse platform zal gelanceerd worden met een gespecialiseerd lokaal team, dat lokale relaties bevordert en een positieve impact heeft op nationale schaal in een land dat zich gecommitteerd heeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De groeiende cultuur van maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat de Nederlandse markt perfect in lijn ligt met onze missie. Daarnaast zal een succesvolle lancering de weg vrij maken voor een toekomstige uitbreiding.