Neighbourly

/aboutus/index
Over neighbourly
neighbourly.nl is een sociaal netwerk dat lokale maatschappelijke projecten verbindt met bedrijven die het verschil willen maken.

Over neighbourly

neighbourly.nl is een sociaal netwerk dat lokale maatschappelijke projecten verbindt met bedrijven die het verschil willen maken.

Wij doen dit door traditionele barriers af te breken tussen initiatiefnemers van projecten en bedrijven dit willen supporten - neighbourly is een netwerk voor bedrijven, mensen, liefdadigheidsinstellingen, gemeenschappen, raden, instituten en lokale projecten.


Onze waarden

  • Samenwerken -Veranderingen zet je in gang door samen te werken.
  • Change makers -Wij geloven in oprechtheid en veranderen door positieve acties.
  • Winst uit maatschappelijke waarde -Er is niets mis met winst maken - wat telt is wat je ermee doet - de winst de wij realiseren geven wij voor een deel terug aan de projecten van neighbourly.

Meer en meer bedrijven sluiten zich aan. Bekende namen zijn onder meer M&S, Starbucks en Heineken maar ook kleinere bedrijven zijn welkom bij neighbourly, van startups tot grote multinationals. Lees meer hieronder in FAQ en laat je inspireren door de projecten die mogelijk zijn gemaakt door neighbourly.


Hoe kan ik meedoen?

Je kan op verschillende manieren meedoen met neighbourly.

Misschien werk je bij een bedrijf die tijd, geld en/of middelen beschikbaar wil stellen om initiafnemers van lokale projecten te ondersteunen. Of je wilt jezelf via neighbourly inzetten voor een lokaal project. Of je bent een initiafnemer en wilt geld ophalen voor een speelveld bij een lokale school.

neighbourly is het enige platfom dat je in staat stelt om dat allemaal op EEN plaats te doen.Het team

Wij, Berend, Dirk en Xander, zijn betrokken ondernemers die met neighbourly een verschil willen maken.